ČISTILNI SERVIS DUO

GENERALNA ČIŠČENJA

rposlovnih prostorov

PONUJAMO VAM STORITEV

GENERALNO ČIŠČENJE

Generalno čiščenje proslovnega prostora je natančno in temeljito čiščenje elementov v prostoru. Generalno vam lahko očistimo le določen prostor ali pa vam generalno očistimo  poslovni prostor, za kar se stranke odločajo pogosteje.  

Generalno čiščenje podaljša življenjsko dobo opreme ter izboljša kakovost bivanja v prostoru. 

Z generalnim čiščenjem očistimo tisto, kar z rednimi čiščenji ne. Priporočljivo je, da se prostori generalno očistijo vsaj 2x letno.

Lastnost generalnega čiščenja je, da je to temeljito čiščenje vseh elementov v prostoru in zunaj njega (npr. okvirju oken zunaj, stekla oken zunaj…). Z generalnim čiščenjem sežemo do prostorov, kjer pri rednem čiščenju ponavadi ne, npr. vrhovi omar, notranjost omar, vrata in podboji, maščoba nad kuhnskimi omarami, notranjost hladilnika, notranjost pečice, vodni kamen na armaturah in kopalniških kabinah, prostor za pralnim strojem… Čistijo se tudi lestenci oz. stropne luči, pajčevine po stenah, izvaja se izpihovanje radiatorjev…

Zaradi obsežnega dela, generalno čiščenje za cca. 60m2 ponavadi vzame 8 ur dela. S strankami se ponavadi dogovorimo, da prevzamemo ključe objekta v jutranjem času, ko gre ta npr. na delo in ji ključe predamo, ko se ta vrne iz dela. 

GENERALNO ČIŠČENJE PO OBNOVI

Stranke se velikokrat odločajo za storitev generalnega čiščenja, ko končajo z obnovo stanovanja, ne glede na to, ali je bilo obnovljeno celo stanovanje ali le en del (npr. kopalnica). 

ČIŠČENJE OB PREDAJI POSLOVNEGA PROSTORA V NAJEM

Tudi v tem primeru se stranke velikokrat odločijo za temeljito čiščenje svojega stanovanja. V tem primeru je seveda pomembno, da se prečistijo vsi elementi v stanovanju, vključno z notranjostjo omar, hladilnika, pečice…

SKRB ZA STRANKIN DOM - POSLOVNI PROSTOR

V našem podjetju je kvaliteta storitve, ki jo ponujamo, najpomembnejša. Tu spada tudi skrb za materialno premoženje stranke. Pri čiščenju smo pozorni na občutljive predmete in spoštujemo zasebnost naših strank.